Barça Ösztöndíj Program

mert több, mint egy klub

A Barca Academy Hungary felelősségteljes intézményként gondol azokra a gyermekekre, akiknek a családi körülményei nehezen, vagy egyáltalán nem teszik lehetővé, hogy a képzési programunkban részt vehessenek. Éppen ezért esélyt szeretnénk adni a kiemelkedően tehetséges gyerekeknek arra, hogy az FC Barcelona képzési metodikája alapján tanulhassák a futballt Budapesten!

BARCA ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM - mert több, mint egy klub

Támogatási programunk két részből áll

1. Kedvezményes felvételi eljárás

Olyan szülők/gondviselők jelentkezését várjuk, akik hivatalos iratok beküldésével igazolják jogosultságukat a kedvezményes felvételi eljárásban való részvételre (300 Ft regisztrációs díj befizetése ellenében). Felhívjuk figyelmüket, hogy a kedvezményes felvételi eljárásra csak és kizárólag ezen a felületen lehet jelentkezni.

A csatolandó, kötelező okiratok a következők:

- A jelentkezés napján hatályos önkormányzati igazolás arról, hogy a gyermek rendszeres gyermekvédelmi segélyben részesül.
- Az állami/önkormányzati nevelőotthonokban élő gyermek esetében az intézmény vezetőjének pecsétes, aláírt igazoló levele szükséges.

A felvételi eljáráson a regisztráltak teljes joggal és megkülönböztetés nélkül vesznek részt a jelentkező által – a honlapunkon hamarosan elérhető felvételi naptárban - kiválasztott korosztályos időpontban.

2. Ingyenes képzési program

A kedvezményes felvételi eljáráson résztvevők közül az akadémiára felvételt nyerő, korosztályonkénti 3 legjobb eredményt elérő gyermeket ingyenes képzésben részesítjük minimum egy éven át. Amennyiben tehetsége, szorgalma, teljesítménye alapján nem merül fel a gyermekkel kapcsolatban probléma, úgy a státusza további egy évre meghosszabbodik.

A jelentkezés menete:

A jelentkezési űrlap kitöltésével és a kötelező csatolmány beküldésével lehetőség nyílik az Akadémiára történő regisztrációra. A regisztráció díja 300 Ft, mely a felvételi eljáráson való részvételre jogosít. A felvételi eljárás várható időpontja: 2019. július 1. és július 31. között lesz Budapesten.

- Amennyiben a gyermek az Ön döntése alapján a regisztrációs-, a felvételi-, vagy a beiratkozási szakasz bármelyikében visszalép, úgy nem áll módunkban a befizetett összeget visszafizetni.

Regisztrációs időszak: 2019. június 15. – 2019. július 20. között

A regisztrációs szabályzat elolvasása és elfogadása után honlapunkon keresztül küldje be az űrlapot a JELENTKEZEM gomb megnyomásával.

A jelentkezést követően, kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a regisztrációs kódot, valamint a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges adatokat.

A befizetést és az adatfeldolgozást követően stábunk értesítő e-mailt küld a jelentkező részére a felvételi időpontjára vonatkozóan.

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Weboldal: incluDesign.hu

Search