ÁLMODJ NAGYOT, ÉBREDJ NÁLUNK – INGYENES VÁLOGATÓ!

A Barca Academy Hungary ingyenes válogatót hirdet! Csatlakozz Te is az FC Barcelona magyarországi akadémiájához, és lépj annak a több, mint 100 futballistának a nyomdokaiba, aki a Barca képzési rendszeréből a világ élvonaláig vitte! Várjuk a 2008 és 2010 között született lányokat és a 2006 és 2010 között született fiúkat!

A Barca Academy Hungary komplex és komplett képzési programot kínál, amely nemcsak sportszakmai támogatást nyújt a gyerekek sportbeli fejlődéséhez, hanem az alapértékek közvetítésével az élet minden területén kapaszkodókat biztosít.

A kapu mindenki előtt nyitva áll – ne félj a névtől, ne viselj terhet, ne rémülj meg a címertől! Tanuld ugyanazt és ugyanúgy, mint a kortársaid Barcelonában, élj a lehetőséggel!

Ismerkedj meg csapatunkkal és Rubén Morales szakmai igazgatónkkal, aki az FC Barcelonától érkezett hozzánk!

Azt tanítjuk, amivel a világot oktatják – úgy tanítunk, ahogy a legjobbakat tanították!

A Barca Academy Hungary stábja magasan kvalifikált szakemberekből áll, akik a munkájukat közvetlenül a Barcelona által dedikált szakemberek irányítása alatt végzik.

Klubunk olyan világméretű rendszerhez csatlakozik, amely Ázsiában, Amerikában, Afrikában, Óceániában is gyermekek ezreinek ad esélyt a kiemelkedésre. A képzési programunkban részt vevő gyerekek egyedülálló lehetőséget kapnak azáltal, hogy közvetlenül, közvetítő állomások nélkül mutathatják meg magukat az anyaegyesület szakemberei előtt.

Ennek szellemében elhivatottak vagyunk minél több gyermeket megnyerni. Mert a foci több mint sport, a Barca több mint egy klub!

Legyél Te is a világhírú Barcelona csapatának a tagja! Viseld ugyanazt a címert, mint Lionel Messi!

Hogyan tudsz jelentkezni?

Az alábbi felületen tudsz regisztrálni. Ezt követően visszaigazoló e-mailt küldünk arról, hogy a jelentkezésed sikeres volt. A regisztrált játékosok a munkatársainktól kapnak tájékoztatást arról, hogy melyik csoportba, időpontokra kerültek beosztásra.

További információ az alábbi linken, a regisztrációs szabályzatunkban elérhető!

Facebook-események és helyszínek: 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Weboldal: incluDesign.hu

Search